Gera Freriks

gerafreriksGestalttherapeute, counselor en trainer. Werkzaam sinds 1994 in eigen Gestaltpraktijk LINON voor Psychotherapie, Coaching en Training. Is aangesloten bij het Instituut voor Relatietherapie. www.instituutvoorrelatietherapie.nl

Ontwikkelde visie en werkwijze vanuit de achtergronden van de Gestalttheorie, de biografische en de systemische benadering. Werkt met diverse methoden zoals Gestalt, mindfulness, Emotion Focused Therapy (EFT), energetische- en lichaamsgerichte therapie.

Oorspronkelijk werkzaam in het voortgezet onderwijs. Volgde hierna een opleiding tot biografisch consulent, de Basis- en Voortgezette Opleiding voor Gestalttherapie bij Gestaltopleidingsinstituut Multi-di-Mens en de leergangen: Therapie voor Paren en Gezinnen en Emotion Focused Therapy (EFT).
Schoolt zich ieder jaar bij en volgt supervisie en intervisie, blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen om kwaliteit en professionaliteit te garanderen.

Zelf heb ik ontdekt dat thuiskomen bij mezelf is ontstaan door ervaringen te doorleven en liefde voor mijzelf te voelen. Ik krijg energie door midden in het leven te staan en te genieten. Ik combineer deze levensinstelling en mijn sensitiviteit met mijn professionaliteit en zo begeleid ik mensen vanuit mijn hart.

Geregistreerd lid van de Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Theorie, (NVAGT), de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie (NAP), full member van de European Association of Gestalttherapy, (EAGT), bij het register van HBO Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (RBCZ).


Powered by WordPress & Atahualpa