Piekeren

Jarenlang was ik erg goed in piekeren. Ik zag van alles wel de negatieve kanten die mogelijk zouden kunnen plaatsvinden. Ben vanaf mijn studententijd op en af bij therapeuten geweest, maar met niemand had ik de juiste klik om de negatieve gedachten goed aan te pakken. Nadat er in mijn privésfeer veel veranderde (compleet nieuwe baan en een nieuwe relatie) had ik behoefte aan iemand die niet met mij de analyse inging, maar meer iemand die naar gevoel en beleving keek, gecombineerd met gesprekken.

Af en toe werd ik, als redelijk nuchter persoon die ik dacht te zijn, een beetje kriebelig van vragen hoe het in mijn lichaam voelde. Daar konden we dan ook flink om lachen. Na een aantal gesprekken begon het me steeds helderder te worden en veranderde er veel. Gera gaf mijn handvatten om zaken in het juiste perspectief te plaatsen. Die handvatten worden nu steeds meer een automatisme.

Nu hebben we een onderhoudscontact. Ik weet dat ik een coach kan bellen als het nodig is. Zo af en toe doe ik dat. Gera is fijn en ervaren. Inmiddels gaat de halve familie naar Gera. Met reden!

Zeger


Powered by WordPress & Atahualpa