De Kunst van Leven

Leven met inspiratie en bezieling

Weer bij jezelf komen, mindfull leven, energie krijgen, leven met meer enthousiasme en inspiratie, (weer) leren genieten! Het gaat over – hier en nu -, vertrouwen op je eigen vermogens en kracht. Het gaat om Leven!

Wil je weer contact maken met je eigen bronnen, dan kun je individueel of in een groep (weer) komen bij jouw bezieling en inspiratie.

Voor wie?

‘’De kunst van leven’’ is een begeleiding bedoeld voor mensen die (weer) met inspiratie willen leven en in balans willen zijn. Misschien heb je een therapie afgerond en wil je ontdekken hoe je anders met je leven om kunt gaan en verdieping kunt vinden of je bent op zoek naar zingeving en inspiratie.

Wat houdt het in?

Als je geïnspireerd bent, sta je achter de dingen die je doet en ze gaan vanZelf. Je hebt contact met je inspiratiebronnen en straalt dat ook uit.

Deze periode is voor veel mensen een ”wake-up call”.
In onze gehaaste maatschappij ben je vaak druk bezig om allerlei doelen en deadlines te halen.  Als je daarbij te weinig aandacht en tijd besteedt aan jouw Zelf, voel je geen verbinding. Dat ondergraaft je motivatie en je uitstraling naar de mensen met wie je leeft en werkt.

Q’ero shamaan don Americo Yabar vertelt over verbinding in het algemeen en energetisch verbinden met de ander vanuit je hart. Hij zegt:
“Touch me with love and care. Don’t touch me with your mind. I don’t need it.”
“De kunst van Leven” gaat over bij je Zelf komen, met aandacht leven, meer (harte)energie ontwikkelen, over meer enthousiasme en genieten!
Het gaat over – hier en nu -, aandacht, vertrouwen op je eigen vermogens en innerlijke kracht. Het gaat om Leven!

Zo kun je

  • stroming in je leven brengen
  • bij jezelf leren blijven
  • aanvaarden wat er is en omgaan met (je) beperkingen
  • rust creëren voor de vervulling van je levensmissie
  • je verlangens en intenties leren kennen
  • meer moeiteloos leven door op jouw pad te lopen
  • met aandacht leven
  • de kracht van dankbaarheid en vertrouwen ervaren
  • je eigen leven creëren en ontdekken wat jouw pad is
  • met kracht ‘’Ja’’ zeggen

Resultaat

Dat is bij jezelf komen, jezelf aanvaarden in wie je bent. Toelaten wat er is en jezelf zijn, in het hier en nu. Je obstakels en belemmeringen onder ogen zien, aanvaarden en loslaten.
Je gaat ontdekken waar je plezier in hebt, wat je goed doet en vooral waarderen wie je bent en wat je doet. Ook al is dat in jouw ogen klein en niet de moeite waard. Je gaat ontdekken wat je diepe verlangens zijn, wat je innerlijke intenties zijn en je dromen.
Je (her)vindt je inspiratie(bronnen) en krijgt inzicht in de werking van je eigen inspiratie en het effect daarvan op jezelf en anderen. Je leert hoe je deze bronnen in je dagelijkse leven en werk kunt aanboren, en hoe je dit effect duurzaam laat zijn. Op deze manier krijg je meer energie en vreugde in je leven.

We werken met dialoog, geleide fantasie, lichaamsgericht en energetisch werk, meditatie, loslaat- en ontspanningsoefeningen. Dit kan een één op één ontmoeting zijn en het kan ook in een groep plaatsvinden.


Powered by WordPress & Atahualpa