Linon, Praktijk voor Gestaltpsychotherapie, Individuele therapie, Relatietherapie en Coaching, Gera Freriks, Vught, regio 's-Hertogenbosch

Aanmelden groep ''Autonomie in liefdesrelaties

Je kunt je aanmelden voor de groep met als thema “Autonomie in liefdesrelaties”.

Het onderwerp van deze themagroep is gebaseerd op het boek van Jan Geurtz ‘‘Verslaafd aan Liefde”.

Als je je herkent in onderstaande tekst of je merkt dat je vragen en problemen hebt op het gebied van relaties dan is deze groep een mogelijkheid om te ontdekken hoe:

-jij een relatie aangaat
-je contact maakt met je partner
-je je opstelt naar de ander

Je krijgt helder waar je (steeds) vastloopt en hoe jij daar dan mee omgaat. Vervolgens kun je besef krijgen hoe je je anders kunt opstellen. Dit doen we door stil te staan bij jouw situatie, te reflecteren, uit te wisselen met anderen en te oefenen met nieuw gedrag.

In bovengenoemd boek stelt Jan Geurtz dat onze zoektocht naar liefde en erkenning voortkomt uit fundamentele zelf afwijzing. Die proberen we vaak te compenseren door waardering van anderen en vooral door een succesvolle liefdesrelatie. Dit versterkt juist de fundamentele onzekerheid en afhankelijkheid. Zo ontstaat er een verslaving aan liefde en erkenning en aan de veiligheid van een relatie. De meeste liefdesrelaties lopen daardoor na een tijdje op de klippen, of verzanden in een gezapig samenzijn zonder veel ruimte voor groei en geluk.

Als je je wilt aanmelden, maakt het niet uit of je een relatie hebt of alleen bent. Ook kun je je met je partner aanmelden.

Bij voldoende deelnemers starten we de groep op maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur, een keer per twee weken in Vught.
De kosten bedragen: Euro 150,- voor 6 avonden.
Je kunt je aanmelden en/of informatie aanvragen op telefoonnummer 0647291255 of via het contactformulier van de website.

  Leave a Reply

  You can use these HTML tags

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

    

    

    


  Powered by WordPress & Atahualpa